Du kommer förmodligen att bli triggad, någon gång, av någonting som vi säger eller gör… 

av | aug 27, 2023 | Självkännedom

Och vet du, det går att vara nyfiken på det. Vad menar vi då med det?

Vi menar att vi i dagens samhälle är så vana vid att bli triggade, tala om att vi blir triggade och vara helt uppfyllda av trigg, att vi helt glömmer bort varför det är viktigt. Vet du varför det är viktigt? Längs den här resan som i det offentliga precis har börjat, kommer vi att dela med oss av att vi inte ser något som lätt, det är inte lätt att bli medveten, eller förändra ett beteende eller att läka såren inom oss. Delarna som behöver ingå kan tyckas enkelt, men aldrig lätt. Vi stöter och blöter dagligen med allt vi kan och vet, vi kommer aldrig någonsin att hävda att vi är klara, varken som lärare, terapeuter, ledare, föräldrar eller människor.

”If your therapist says they are complete, run the fastest you can in the other direction”

Vi jobbar varje dag med vem vi är, hur vi mår, här och nu, frigjorda från dåtid och framtid. Här. Och det har för oss, aldrig varit lätt- men alltid varit enkelt.

Så vi välkomnar dig, att när du står mitt i din trigger, vad den än må vara- att nyfiket omfamna den. Det handlar aldrig om det du tror dig triggas av. Ammunitionen som gör att det smäller, finns inom dig. Så, vad är din ammunition?

Packhusgatan 4
602 38 Norrköping
info@konciensia.se